Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Άρεια επίδραση σε πολεμικό κλίμα

17 Ιουλίου - ενεργοποίηση της έκλειψης Απριλίου από το τετράγωνο Ήλιου-Άρη




Κάθε φορά που ανακαλύπτω, πόσο πιστά και με ακρίβεια λειτουργεί η αστρολογία, τόσο πιο πολύ ερωτεύομαι τον κλάδο αυτόν που υπηρετώ. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι είμαστε μέρος μιας οικουμενικής ενέργειας, και κολυμπάμε μαζί της όπου κι αν αυτή κατευθύνεται. Μόνο που, το ιδανικό θα ήταν, όχι να γινόμαστε έρμαιο αυτής της ροής αλλά να συνεργαζόμαστε και να αφομοιώνουμε τις ποιότητες της, με μόνο σκοπό την ανύψωση μας.
Σε έναν κόσμο όμως, που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, δεν μένει παρά να ερμηνεύουμε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, στην πιο γήινη μορφή τους. 

 Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, θα περίμενε κανείς ότι συμβαίνει ένας πλανητικός παροξυσμός στο ουράνιο στερέωμα. Κι όμως, δεν συμβαίνει κάτι διαφορετικό πέρα από διελεύσεις που επαναλαμβάνονται κατά διαστήματα. Αυτό όμως που πυροδοτεί μεγαλύτερα γεγονότα στην δεδομένη στιγμή, είναι ότι οι διελεύσεις σχηματίζονται  σε σημεία που έχουν γίνει ευαίσθητα, ως μέρους του συνεχούς «βομβαρδισμού» στα παρορμητικά ζώδια. Φανταστείτε μια πληγή που προτού επουλωθεί την  ερεθίζουμε εκ νέου.

Σημείο αναφοράς έχουμε την σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου του τρέχοντος έτους. Είχε σχηματιστεί στην 25ο16’ του άξονα Κριού-Ζυγού, με τον Άρη (κυβερνήτη του Κριού, στο ζώδιο του Ζυγού και ανάδρομος) να βρίσκεται στην 16ο29’. Οι μοίρες της έκλειψης λοιπόν - όπως προαναφέραμε - γίνανε σημεία ενεργοποίησης σε μελλοντικές διελεύσεις.   

Ακούσαμε λοιπόν ότι, το βράδυ της 17ης Ιουλίου, το Ισραήλ προχώρησε σε χερσαία επίθεση στην πολύπαθη περιοχή της «λωρίδας της Γάζας». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πράσινο φως δόθηκε στις 22:45 και στον χάρτη της στιγμής έχουμε ωροσκόπο Κριό σε σύνοδο με Ουρανό στην 16ο30’. Είναι δηλαδή σε ιδιομοιρία (αντίθεσης) με τον Άρη της έκλειψης. Στο ζώδιο του Κριού βρίσκονταν επίσης και η Σελήνη, ενισχύοντας το πολεμικό κλίμα. Επόμενο στοιχείο, είναι το τετράγωνο Ήλιου – Άρη, στην 25η μοίρα Καρκίνου - Ζυγού αντίστοιχα. Αυτή η όψη έντασης και επιθετικότητας, βρέθηκε πάνω στην μοίρα έκλειψης του Απριλίου. 

Για το Ισραήλ, αυτά τα σημεία δεν είναι τυχαία.  Ήταν 14 Μαΐου 1948, όταν ο Ben Gurion, ανακήρυττε την ανεξαρτησία του Ισραήλ. Στις 16:00 ξεκίνησε τον λόγο του ενώ ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες στις 16:32 αναφώνησε «γεννήθηκε το Ισραήλ».

Στον γενέθλιο χάρτη του Ισραήλ, υπάρχει η όψη Ήλιου (Ταύρος) – Άρη (Λέων) σε τετράγωνο, δηλώνοντας τις συνεχείς εντάσεις του κράτους. Ωροσκόπος Ζυγός, στην 23η και μεσουράνημα στην 25η του Καρκίνου. Σας θυμίζουν κάτι αυτές οι μοίρες;  Βέβαια, το Ισραήλ έχει κι ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που δεν το αφήνει τα εκπληρώσει τις βλέψεις του και στην δεδομένη στιγμή, ο Κρόνος από τον Σκορπιό κάνει ακριβές τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο στην 16η του Λέοντα. Όμως, με την είσοδο του Δία στον Λέοντα, τα πράγματα δεν φαίνονται να τελειώνουν έτσι απλά. Ακόμα κι αν σταματήσουν αυτήν την στιγμή, το σίγουρο είναι ότι θα επανέλθουν στο μέλλον.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η πτώση του αεροσκάφους ΜΗ17 των Μαλαισιανών αερογραμμών. Με  γενέθλιο Ήλιο στην 25η του Καρκίνου και Άρη στην 14η του Ζυγού, ο προοδευμένος Άρης, 17 χρόνια μετά, να βρίσκεται στην 23η38 του Ζυγού, σε κλειστό πια τετράγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο και σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον διελαύνων Βόρειο Δεσμό.
Διαβάστε αναλυτικότερα για το ΜΗ17 εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου