Άντζελα Τίκη Άντζελα Τίκη
 Σύμβουλος Αστρολογίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας 698 5714 899 
10 π.μ. έως 6 μ.μ.
email: angelatikis@gmail.com

Όσα χρόνια κι αν ανατρέξω πίσω στην ζωή μου, θυμάμαι τον εαυτό μου να μαγεύεται από την επιστήμη της αστρολογίας. Δεν μπορούσα ποτέ να αποδεκτώ το "τυχαίο" χωρίς την ουσία του, τον πυρήνα του, την γένεση του. Είμαστε κομμάτι της φύσης, του σύμπαντος, αδιάρρηκτα συνδεδεμένοι με την κοσμική "μήτρα". Προερχόμαστε από τα αστέρια και στο αίμα μας κυλά κοσμική σκόνη.Πως μπορούμε επομένως να μένουμε ανεπηρέαστοι;


Ο Αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα μοναδικό «δαχτυλικό αποτύπωμα».
Καθώς οι πλανήτες κινούνται στο ουράνιο στερέωμα, καταλαμβάνουν κάποιες θέσεις (μοίρες, ζώδιο και όψεις), ο συνδυασμός των οποίων δεν επαναλαμβάνεται ποτέ, τουλάχιστον όχι με απόλυτη ταυτοποίηση. Γι’ αυτό λοιπόν, η στιγμή της γέννησης μας είναι μια μοναδικότητα.
Για να μοιραστούν δύο άνθρωποι το ίδιο αστρολογικό αποτύπωμα, πρέπει να γεννηθούν το ίδιο κλάσμα δευτερολέπτου, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Πόσες τέτοιες πιθανότητες υπάρχουν;
Η αστρολογία δεν είναι μαντική τέχνη.
Όσο προκαθορισμένη κι αν είναι η μοίρα ενός ανθρώπου, υπάρχει ένας πολύ σημαντικός παράγοντας: «η ανθρώπινη βούληση». Το ζητούμενο είναι να μην γίνουμε έρμαιο των καταστάσεων αλλά να συνειδητοποιήσουμε τις αδυναμίες μας και να ξεπεράσουμε τις φοβίες και τα απωθημένα που μας οδηγούν συνεχώς στα ίδια λάθη. 
Από εκεί και πέρα, τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που εμείς θα διαχειριστούμε τα γεγονότα, τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες. Και ο ρόλος του αστρολόγου είναι να σας δείξει τον δρόμο και να σας βοηθήσει να γίνετε αυτοδύναμοι και κυρίαρχοι της ζωής σας.
Η επιλογή είναι δική σας…