Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 έως 25/01/15



Οι προβλέψεις που ακολουθούν είναι  σε γενικό επίπεδο, καθώς γίνονται με γνώμονα τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο. Αποτελούν οδηγό κατεύθυνσης, όμως, ακριβής ανάλυση γίνεται μόνο με βάση τον γενέθλιο χάρτη, ο οποίος και μας παρέχει όλες τις λεπτομέρειες. 

Αυτή την εβδομάδα, Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου ενώ ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία επίσης στον Υδροχόο.




Κριός

Αρκετό καιρό τώρα, τα έχεις βάλει με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε στέκεται εμπόδιο στο δικαίωμα σου να ζεις όπως προστάζει η καρδιά σου και  δεν ανέχεσαι να σου στερούν την προσωπική σου ελευθερία. Σεβαστό ως ένα σημείο, η αλήθεια όμως είναι ότι αρκετές φορές επικεντρώνεσαι στις δικές σου ανάγκες και αψηφάς την έννοια της ομαδικότητας. Το επόμενο διάστημα ευτυχώς επανέρχεσαι στην πραγματικότητα και έτσι καταβάλεις προσπάθεια να ενταχθείς πάλι στο σύνολο και να συμπλεύσεις με άτομα που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και απόψεις με εσένα. Έτσι, έρχεσαι σε επαφή με περισσότερο κόσμο και επαναπροσδιορίζεις το μέλλον σου. βάλε εμπρός για νέα project και εκμεταλλεύσου την κοινωνική δικτύωση. Προσοχή στις παρασκηνιακές κινήσεις και φρόντισε να ξεκουράζεσαι.

Ταύρος

Το σπίτι και η οικογένεια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου με αποτέλεσμα να έχεις αφήσει αμελήσει εν μέρει την καριέρα σου. Από εδώ και πέρα, συνειδητοποιείς ότι πρέπει να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου πορεία και να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στο γενικότερο σύνολο της ζωής σου. Επιδιώκεις να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να θέσεις τα θεμέλια που θα σου δώσουν ώθηση. Έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές που όμως ενδέχεται να μην έχουν άμεσα αποτελέσματα καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει καθυστερήσεις. Δείξε υπευθυνότητα, θέσε νέους επαγγελματικούς στόχους και αναθεώρησε αυτούς που δεν σε εξυπηρετούν. Αρκεί να ξεδιαλύνεις το μυαλό σου και να μην παρασυρθείς από φίλους που στην πραγματικότητα σε υπονομεύουν.

Δίδυμοι

Αντικειμενικά η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έχει φιλικές διαθέσεις προς το άτομο σου και μπορεί να διευκολύνει πολλές καταστάσεις. Ο στόχος όμως δεν είναι να επαναπαυτείς και να θεωρήσεις ότι όλα μπαίνουν στον αυτόματο. Το ζητούμενο είναι να διευρύνεις την αντίληψη σου, να ξεκαθαρίσεις το μυαλό σου και να εμβαθύνεις στην ουσία. Αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις που θα είναι χρήσιμες στο  μέλλον σου αλλά και στα προβλήματα σου. Επομένως, μην προσπαθείς να αποφύγεις τις ευθύνες σου, τόσο σε κοινωνικό όσο και  σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην ρισκάρεις την φήμη σου και μην αποποιείσαι τα λάθη σου. Τέλος, ίσως χρειαστεί να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους ή να πρέπει να διευθετήσεις ένα νομικό ζήτημα που εκκρεμεί. 

Καρκίνος

Το διάστημα που ακολουθεί, είναι μια περίοδος στην οποία καλείσαι να ενδυναμώσεις ψυχικά και να απαλλαγείς από εξαρτήσεις συναισθηματικής και οικονομικής φύσης. Δεν λύνονται όλα δια μαγείας αλλά τουλάχιστον πρέπει να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο όσα λάθη σε έκαναν να φτάσεις στο απροχώρητο. Μπορεί λοιπόν να προκύψουν εκβιαστικά διλλήματα που σου δημιουργούν φόβο και ανασφάλεια. Καλά θα κάνεις να διευθετήσεις χρέη και οφειλές και να βάλεις στόχο την αποταμίευση.  Το πάθημα να σου γίνει μάθημα, κι από δω και πέρα μην επιτρέπεις σε πρόσωπα και καταστάσεις να σε κρατάνε σε αιχμαλωσία. Διατήρησε την αισιοδοξία σου και έχε πίστη. Απέφυγε να εμπλακείς σε νομικές διαμάχες καθώς μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης. 

Λέων

Η ανάγκη σας αυτήν την περίοδο εστιάζεσαι στην απόκτηση στήριξης από τους άλλους και δουλεύεις σκληρά προς αυτήν την κατεύθυνση. Με τον αέρα της αυξημένης αυτοπεποίθησης έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο, κάνεις καινούριες γνωριμίες, πολλές συζητήσεις, και επιδιώκεις να συνάψεις συνεργασίες και επωφελείς συμμαχίες. Όλο αυτό το σκηνικό όμως μπορεί εύκολα να σε παρασύρει σε επιπόλαιες και επιφανειακές σχέσεις. Λόγω του ανάδρομου Ερμή όμως απέναντι σου, θα πρέπει να προσέχεις διότι μπορεί να πεις πράγματα που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Δείξε περισσότερη σοβαρότητα και μην είσαι ανοιχτός/η σε όλους. Είσαι επιρρεπής σε εξαπατήσεις που εκμεταλλεύονται την ψυχολογική σου ανασφάλεια. Διαφύλαξε τα χρήματα σου.

Παρθένος

Το βάρος σας πέφτει στην ρουτίνα της καθημερινότητας και τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό σου χώρο. Υπάρχουν σημάδια για βελτίωση αλλά και σταθερότητα. Όμως, καθώς ο Ερμής είναι δικός σου κυβερνήτης και γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον τομέα που σε χαρακτηρίζει απόλυτα, πιθανόν να υποπέσεις στο αμάρτημα του άγχους, το οποίο κινδυνεύεις να σε καταβάλλει. Δες το καλύτερα σαν μια ευκαιρία για αναπροσαρμογή και διορθωτικές κινήσεις. Πιθανόν να βιάζεσαι να προφτάσεις ένα deadline και αυτό να σε καταπιέζει. Όλα διορθώνονται, μην ανησυχείς. Για να μην επικρατήσει χάος και για να μην την πληρώσει η υγεία σου, κούλαρε και βάλε πρόγραμμα. Τέλος, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα που δεν είναι αυτό που δείχνουν και αυτό που υπόσχονται.

Ζυγός

Το επόμενο διάστημα, ζεις για τον έρωτα κι ο έρωτας ζει για εσένα. Έχεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση, είσαι δημιουργικός/η, θέλεις να διασκεδάσεις και προπαντός αποπνέεις μια γοητεία που δεν περνά απαρατήρητη. Το θέμα όμως είναι ότι, κάποιες φορές εστιάζεσαι υπερβολικά στον εαυτό σου παραβλέποντας τις ανάγκες των άλλων ή γίνεσαι χαμαιλέοντας παίζοντας τον ρόλο που ξέρεις ότι θα σε κάνει αποδεκτό/η. Το αποτέλεσμα είναι να χάνεις κάπως τον εαυτό σου. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει έρωτες από το παρελθόν σου ή επανεμφανίζονται άτομα που έχετε χάσει επαφή. Δώσε προσοχή στην υγεία σου και πρόσεξε το παρασκήνιο που μπορεί να παίζεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μην χάνεις τον στόχο σου.

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς απαιτούν περισσότερο από τον χρόνο σου. Παρόλα αυτά όμως, καλά θα κάνεις να διεκδικήσεις το χώρο σου, να τα βρεις με τον εαυτό σου, να κάνεις βαθειά ενδοσκόπηση και να ξανασκεφτείς την πορεία της ζωής σου. Αυτό που πρωτεύει είναι να λύσεις τις εσωτερικές συγκρούσεις και να λύσεις θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μελλοντική σταθερότητα. Το θέμα σου είναι περισσότερο συναισθηματικό αλλά αρκετό να σε φέρει κοντά στις πραγματικές σου ανάγκες. Εξιδανικεύεις τον έρωτα και φαντάζεσαι τον ιππότη που θα σε βγάλει από την βαρεμάρα της ζωής σου. Αν εμφανιστεί, μην τον αφήσεις να φύγει, απόλαυσε το!

Τοξότης

Για σένα η Νέα Σελήνη δίνει έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι και την ανάγκη σου να κάνεις πολλά σχέδια, συζητήσεις και επαφές. Αποκτάς συναίσθηση του περιβάλλοντος σου και γίνεσαι αποδέκτης πολλών πληροφοριών. Το πρόγραμμα της καθημερινότητας σου είναι γεμάτο και σίγουρα αυτό μπορεί να σου προκαλέσει νευρικότητα και μια τάση να καταλήγεις σε βιαστικά συμπεράσματα. Ο Κρόνος όμως στο ζώδιο σου επιτάσσει σοβαρότητα και πειθαρχία. Απέφυγε όσο μπορείς να εμπλακείς σε κουτσομπολιά και ανούσιες συζητήσεις. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, διπλοτσεκάριζε τα ραντεβού σου και διευκρίνιζε τις λεπτομέρειες. Κινήσου με διπλωματικότητα. Ηρέμησε ακούγοντας μουσική ή με μια βόλτα στη θάλασσα. Πιθανά προβλήματα με διαρροές νερού.

Αιγόκερος

Έχεις την ανάγκη να διαφυλάξεις τα οικονομικά σου και να αυξήσεις τα εισοδήματα σου. επομένως, επικεντρώνεις τις δυνάμεις σου σε αυτόν τον τομέα και κάνεις ότι περνά από το χέρι σου να αισθανθείς ασφάλεια και σιγουριά. Επαναπροσδιόρισε τις οικονομικές σου δραστηριότητες και άλλαξε τις τακτικές από τις οποίες δεν αποκομίζεις κέρδος. Προέβλεψε την πιθανότητα έκτακτων εξόδων και φρόντισε να υπάρχει καβάντζα. Βάλε νέα θεμέλια για να κατοχυρωθείς μελλοντικά. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις σε πληρωμές και έσοδα στα οποία ποντάριζες. Από την άλλη όμως, ίσως να πάρεις αναδρομικά χρωστούμενα. Απέφυγε να υπογράψεις συμβόλαια με ασαφής όρους και αμφίβολες λεπτομέρειες. Βάλε προτεραιότητες στο πρόγραμμα σου και πρόσεξε την αφηρημάδα σου. Που τρέχει αλήθεια ο λογισμός σου;

Υδροχόος

Όλοι οι πλανήτες μαζεύτηκαν στο ζώδιο σου και η Νέα Σελήνη σε κάνει πρωταγωνιστή των ημερών. Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα ή τουλάχιστον να κάνεις σχέδια και να θέσεις νέους στόχους. Στρογγύλεψε όσο μπορείς τις γωνίες και επαναπροσδιόρισε τον τρόπο που προβάλεις τον εαυτό σου. Απαλλάξου από οτιδήποτε επιβραδύνει την πορεία σου και κάνε στροφή σε ιδέες και γνώμες που θα σε επωφελήσουν. Δες εκ νέου θέματα τα οποία νόμιζες ότι είχες επιλύσει. Μεγάλη προσοχή σε οικονομικές επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο κέρδος ή που εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο. Ανέπτυξε την προσωπική σου αξία και μην διαπραγματεύεσαι την αυτοπεποίθηση σου. Αν δεν πιστέψεις εσύ σε εσένα τότε ποιος;

Ιχθύες

Πλανεύτρες μέρες αυτές που ακολουθούν. Κι αυτό το κάνεις εσύ στον εαυτό σου αφού δεν γίνεσαι σαφής σε αυτά που θες. Υπάρχει ένα ομιχλώδες τοπίο, ίσως μια απογοήτευση, μια αυταπάτη. Αποτέλεσμα όλων είναι οι τάσεις φυγής σου, στον κόσμο τον δικό σου μέσα στον οποίο νιώθεις πάντα τόσο άνετα. Η σωματική σου ενέργεια πιθανόν να είναι πεσμένη, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να κάνεις δραστηριότητες που απαιτούν προσπάθεια και μεγάλα αποθέματα δύναμης. Υπάρχουν ευθύνες που μάλλον φοβάσαι να αναλάβεις ή αρνείσαι – τουλάχιστον προσωρινά. Κάνε το διάλλειμα σου, πάρε το χρόνο σου και ξεκουράσου έως ότου ξαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Φρόντισε την υγεία σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου