Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

MH370



Τις τελευταίες μέρες, όλη η υφήλιος παρακολουθεί το μυστήριο που καλύπτει την πτήση ΜΗ370 των Μαλαισιανών αερογραμμών. Τολμώ να ασχοληθώ με το θέμα, μόνο και μόνο επειδή, αρκετό καιρό τώρα – καταγράφω αεροπορικά ατυχήματα, και ερευνώ (όσο μπορώ) τα κοινά αστρολογικά σημεία. Με μια πρώτη εικόνα και όχι τελική (αφού δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα τις καταγραφές), έχω παρατηρήσει κάποια κοινά μοτίβα, μεταξύ των οποίων και η σταθερή εμπλοκή του Ερμή (παρότι τα αεροπορικά ταξίδια τα βρίσκουμε στον 9ο οίκο, δεν παύει να συνδέεται με τις μετακινήσεις) και του Πλουτώνιου στοιχείου. Παραδόξως, περίμενα αρχικά να κυριαρχεί ο Ουρανός, όμως, κανένα αεροπορικό ατύχημα δεν γίνεται ξαφνικά και από έναν μεμονωμένο συμβάν. Όλα οδηγούνται από μια αλυσίδα παραγόντων, ένα καταστροφικό ντόμινο.

Η πρόκληση πάντα για έναν αστρολόγο είναι να μπορεί να προβλέψει ένα γεγονός και όχι απλά να το ερμηνεύσει. Τι είναι αυτό που οδήγησε την συγκεκριμένη πτήση σε αυτήν την κατάληξη; Τα αεροπλάνα απογειώνονται τουλάχιστον κάθε 5 λεπτά. Γιατί αυτή, κι όχι η προηγούμενη ή η επόμενη; Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, χρειάζονται αναρίθμητες πληροφορίες, όπως, η ίδρυση της εταιρίας, η κατασκευή του αεροσκάφους, η αγορά του, η γέννηση του κυβερνήτη, ο χάρτης της χώρας, και πολλά άλλα στοιχεία που θα  αλληλεπιδρούσαν και θα συνέθεταν το παζλ. Όπως αντιλαμβανόμαστε, μιλάμε για το αδύνατον.

Στην παρούσα ανάλυση, θα χρησιμοποιήσω την απλούστερη μορφή: θα εκλάβω την απογείωση του αεροσκάφους ως τον γενέθλιο χάρτη της πτήσης και θα το εμπλουτίσω με ερμηνείες από την επιλεκτική αστρολογία.

Πρώτα, ας αναφέρουμε ότι οι κυβερνήτες των ταξιδιών από αέρος είναι ο Δίας και ο 9ος οίκος. Ο Ουρανός κυβερνά τα αεροπλάνα και τα αεροδρόμια. Ο Ερμής κυβερνά τον αέρα και όλες τις μηχανικές λειτουργίες. Λαμβάνεται υπ’ όψιν και ο Άρης, επειδή κυβερνά τις μηχανές καθ’ αυτού.

Η πτήση λοιπόν, έχει τον Ήλιο στους Ιχθύες, Σελήνη στους Διδύμους και Ωροσκόπο Τοξότη. Το ταξίδι (αφού είναι αεροπορικό) το βλέπουμε στον 9ο οίκο.
Κυβερνήτης του Ωροσκόπου και συγκυβερνήτης του Ήλιου είναι ο Δίας. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, στον 8ο οίκο (οίκο μεταξύ άλλων του θανάτου) και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα (φυσικός κυβερνήτης του 8ου). Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα αφού, πρόκειται για αργούς πλανήτες και η διάρκεια της όψης τους είναι μακρόχρονη. Φυσικός κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη, και σε αυτή την περίπτωση την βρίσκουμε στο ζώδιο των Διδύμων σε ιδιομοιρία με την ακμή του 7ου. Αυτοί είναι οι επιβάτες. Η Σελήνη περιγράφει μέρη στα οποία οι άνθρωποι «αποσύρονται» και δηλώνει μέρη κοντά στο νερό. Το εκπληκτικό είναι ότι, στον 4ο οίκο - το φυσικό σπίτι της Σελήνης – έχουμε τον Ποσειδώνα σε απόλυτη σύνοδο με το IC, ο οποίος επίσης περιγράφει μέρη που βρίσκονται μέσα στο νερό ή πλημμυρισμένα, συνήθως όμως υπάρχει κάποιο «μυστήριο» με το μέρος. Όλοι ξέρουμε άλλωστε ότι, ο Ποσειδώνας κυβερνά την αυταπάτη και θολώνει πάντα το γεγονός. Επιπροσθέτως, η ακμή του 9ου (το ταξίδι) είναι στο Λέοντα, κυβερνήτης ο Ήλιος, ο Ήλιος είναι στους Ιχθύες, κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, και στον συγκεκριμένο χάρτη ΚΑΙ ο Ήλιος βρίσκεται «θαμμένος» στον 4ο οίκο. Στην περίπτωση αυτού του χάρτη, η Σελήνη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν όψη τετραγώνου μεταξύ τους και όψη με την ακμή του Ωροσκόπου. Στον 4ο οίκο, βλέπουμε το τέλος μιας κατάστασης και το αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν Ωκεανό.

Σκαλίζοντας λίγο βαθύτερα – έτσι ενημερωτικά – και παρότι ΔΕΝ χρησιμοποιώ ποτέ τους αραβικούς κλήρους, ώστε να μην περιπλέκω τα δεδομένα, βρήκα ότι το σημείο του κινδύνου (ASC+ME-SA)  βρίσκεται στην 05ο05’ των Ιχθύων (ιδιομοιρία με Ποσειδώνα και IC). Τα ασυνήθιστα γεγονότα (ASC+UR-MO) βρίσκονται στην 11ο32’ του Ζυγού, σε αντίθεση ιδιομοιρίας με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Δία.

Προχωρώντας, ας δούμε τον/τους κυβερνήτες-πιλότους του αεροσκάφους. Τους βρίσκουμε στον 10ο οίκο, η ακμή του οποίου βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, με κυβερνήτη τον Ερμή. Φυσικός κυβερνήτης του οίκου είναι ο Κρόνος (στον Σκορπιό), τον οποίο βρίσκουμε στον 12ο οίκο, σε συγκλίνων τετράγωνο με τον Ερμή στον Υδροχόο. Κυβερνήτης και συγκυβερνήτης σε όψη λοιπόν. Όμως η θέση του Κρόνου στον 12ο είναι ιδιαίτερη: συχνά αναφέρεται ως ο οίκος του Κάρμα. Και μιλώντας για «κάρμα», ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού (και κατ’ επέκταση ο Νότιος στον Ταύρο), σε τετράγωνο με τον Ερμή. Επανερχόμενοι, ο 12ος οίκος σχετίζεται με κρυφά γεγονότα, κρυφά μέρη, μυστικά, κρυφούς εχθρούς, την απόδραση, το ψέμα, τον εγκλωβισμό, τα σκάνδαλα, την θλίψη, την αυτοκτονία, και όλα όσα εκπροσωπούν οι Ιχθύες και ο Ποσειδώνας. Εδώ βέβαια βρίσκουμε και την δηλητηρίαση, το κώμα, τις ναρκώσεις (**Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας, τόμος 9, σελ. 35). Ως νάρκωση μπορούμε να πάρουμε και μια εσκεμμένη αποσυμπίεση στην καμπίνα

Ο συγκυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Άρης. Βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του –τον Ζυγό –και σε ανάδρομη πορεία. Είναι επίσης στον 11ο οίκο, οίκο που βλέπουμε τις μεγάλες ομάδες (με κοινό όραμα και κοινές ιδέες), τις ελπίδες, προσδοκίες, στόχους, ευχές. Δεν ξέρω αν εδώ μπορούμε να πούμε ότι βλέπουμε την αδυναμία δράσης και χειρισμού του αεροσκάφους (εάν υπήρξε μάλιστα αεροπειρατεία), ή την ευχή και ελπίδα όλων μας να καρποφορήσουν οι προσπάθειες ανεύρεσης του αεροπλάνου.

Τέλος, στον 2ο οίκο έχουμε τον Πλούτωνα, σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο να βλέπει από απέναντι το δικό του σπίτι . Πλούτωνας = μαζικός και απέναντι Δίας ως πολλαπλασιαστής. Ο Πλούτωνας εκπροσωπεί τα πολύ βαθειά κρυμμένα ζητήματα, και στον 2ο βλέπουμε τα χαμένα αντικείμενα. Αν υποθέσουμε ότι όντως έπεσε στον Ωκεανό, τότε μιλάμε για την άβυσσο….

Η δυναμική του συγκεκριμένου χάρτη συμπίπτει με την εικόνα που μας έχει δώσει η εξαφάνιση του αεροσκάφους. Η θλίψη είναι μεγάλη και οι εικασίες πολλές. Είναι ένα θλιβερό συμβάν που όλοι προσευχόμαστε να αποκαλυφθεί σύντομα η αλήθεια… Απεύχομαι την εκδοχή της πτώσης στα βαθειά νερά της θάλασσας και ελπίζω στην Ποσειδώνια εξαπάτηση όλων μας, με την ελπίδα να βρίσκονται όλοι σε κάποιο ασφαλές μέρος και εν ζωή….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου