Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΟΝΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ τετράγωνο



ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ  ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ


Κατά την αέναη κίνηση των ουράνιων σωμάτων, οι πλανήτες «πλέκουν» τις ενέργειες τους μέσα από τις όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους. Όταν όμως οι σχηματισμοί αφορούν  εξωκρόνιους πλανήτες, τότε, είναι ιδιαίτερης βαρύτητας και σημαδεύουν την ανθρωπότητα.  Η επίδραση τους ξεπερνά τα όρια της ατομικότητας ενώ ο συμβολισμός τους αφορά έννοιες που δεν αποτελούν μέρος του συνήθη φυσικού μας κόσμου, αυτού δηλαδή που εκλαμβάνουμε ως πραγματικότητα. 

Διανύουμε μια περίοδο κατά την οποία ο Κρόνος από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες αναμετρούν τις δυνάμεις τους, καθώς στο 10μηνο που ακολουθεί θα σχηματίσουν όψη τετραγώνου τρεις φορές (κορύφωση στις: 26 Νοεμβρίου ‘15 - 07ο02’, 18 Ιουνίου ’16 – 12ο02’ και 10 Σεπτεμβρίου ’16 – 10ο25’).

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Ποιος Φοβάται το Σκοτάδι όταν οι Σκιές Χορεύουνε στο Φως;




Ήλιος/Σελήνη 19η 01’  

Νωρίς το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου 2015 και συγκεκριμένα στις 19:47, η Σελήνη συναντά τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού, καθορίζοντας την Νέα Σελήνη του μήνα.


Όταν αναλαμβάνει ο Σκορπιός, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πόσο μάλλον όταν εκεί βρίσκεται και ο ρυθμιστής των συναισθημάτων – η Σελήνη. Ο Mr. Μυστήριο δεν αποκαλύπτεται εύκολα. Κρυμμένος πίσω από τις σκιές, υποχωρεί στην ασφάλεια της «σπηλιάς» του σε μια αρχέγονη πάλη ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι.