Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Καρμικά παιχνίδια της μοίρας

Ο ρόλος της έκλειψης στην πτήση 9525 της Germanwings



Η λέξη ΣΟΚ δεν αρκεί για να περιγράψει το γεγονός και τις συνθήκες της πτώσης του αεροσκάφους της Germanwings. Το πρωί της 24ης Μαρτίου 2015, όλη η υφήλιος έμεινε άναυδη από το τραγικό δυστύχημα στις Γαλλικές Άλπεις, που κόστισε τη ζωή σε 150 άτομα, ανάμεσα τους και πολλά παιδιά. Ήταν δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο στην καρδιά της Ευρώπης, και μάλιστα από μια γερμανική αξιόπιστη εταιρία;

Απίστευτο κι όμως αληθινό, λίγες ημέρες νωρίτερα –στις 20 Μαρτίου- είχαμε την ολική ηλιακή έκλειψη, η οποία πέρασε από τον Βόρειο Ατλαντικό και επηρέασε ουσιαστικά τις χώρες της Βορειοδυτικής Ευρώπης. Αστρολογικά, σημειώθηκε στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων ενώ ο χάρτης εμπεριείχε το 7ο και τελευταίο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα το οποίο είναι έντονα ενεργοποιημένο καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην επικείμενη ολική σεληνιακή έκλειψη της 4ης Απριλίου. Οι συμπαντικές ενέργειες στο μάξιμουμ, δεν θα μπορούσε παρά να δώσει κάτι τεράστιο, αναπάντεχο και μαζικό.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Σεληνιακή τετράδα και ματωμένα φεγγάρια

Lunar tetrad & Blood Moon




Η πανσέληνος, είναι ένα φαινόμενο κατά το οποίο η Σελήνη, η Γη και ο Ήλιος ευθυγραμμίζονται ή τουλάχιστον όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην νοητή γραμμή, με την Γη να παρεμβάλλεται ανάμεσα από τα δύο σώματα. Σε αυτή την φάση, το ορατό ημισφαίριο του δορυφόρου, φαίνεται ως ένας πλήρης φωτεινός κυκλικός δίσκος στον ουράνιο θόλο.


Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες

Μπροστά σε μια νέα Αποκάλυψη… 



Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, έχουμε την πρώτη έκλειψη της χρονιάς, στην 29ο27’ των Ιχθύων. Πρόκειται για ολική ηλιακή έκλειψη, και ως Νέα Σελήνη δίνει το έναυσμα για νέα ξεκινήματα και εγείρει την ανάγκη για κατεπείγουσες αποφάσεις ζωής.